Tarieven

Tarieven endodontoloog

De kosten voor een endodontologie behandeling zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Tijdens het eerste consult bespreken we het behandelplan en maken we röntgenopnames. Op basis van de uitkomsten van het consult stellen we de behandelkosten vast.

U kunt bij ons veilig terecht voor uw mondzorgbehandeling. Voor de extra maatregelen die wij nemen in verband met het Corona virus brengen wij een toeslag van € 4,26 per patiënt in rekening. Als u een mondzorgverzekering heeft, wordt deze toeslag door uw ziektekostenverzekeraar in sommige gevallen vergoed.

De Nederlandse Zorg Autoriteit, de NZA, heeft deze toeslag voor de mondzorg in het leven geroepen, in november wordt het effect beoordeeld en de code gewijzigd of opgeheven.

Endodontologische behandeling

Kosten

Eerste consult

€ 100,-

Behandeling voortand

€ 450,- tot € 650,-

Behandeling kleine kies

€ 550,- tot € 700,-

Behandeling grote kies

€ 650,- tot € 900,-

Wilt u de afspraak verzetten of annuleren dan dient u dit uiterlijk 2 werkdagen van te voren te doen. Indien dit niet tijdig gebeurt, dan kan de gereserveerde tijd aan u in rekening gebracht worden.

Bent u 18 jaar of ouder en heeft u geen tandartsverzekering afgesloten dan dient de nota direct aan de balie betaald te worden. Dit kan door middel van pin of contant.